Receptai - SKAITYKLĖ

Receptai


  • Užkandis Pekino mozaika – ir gražu, ir neįprastai skanu!

    Tai labai gražu. Ir netikėtai skanu!

     

    Salotų pagrindas yra Pekino kopūstas. O užpildas gali būti bet koks – viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Mes siūlome jums beveik vegetarišką variantą.

    Sudedamosios dalys

    • 1 galva pekino kopūsto
    • 3-4 skirtingų spalvų paprikos
    • 2 lydyti sūreliai
    • 100 g brynzos sūrio
    • 2 valgomieji šaukštai grietinės
    • 1 indelis alyvuogių be kauliukų
    • 2-3 česnako skiltys

    Paruošimas

    1 žingsnis

    Sutrinti arba tiesiog sumaišykite sūrelius, brynzą, smulkintą česnaką. Įpilkite grietinės. Išmaišykite.

    Skaityti daugiau »
  • 10 patarimų, kaip iškepti skanų pyragą (+ receptas)

    Ruduo ir žiema – tai daugybė progų susirinkti su draugais ir artimaisiais ir paskanauti skanių pyragų. Lapkričio 6-ąją vaišintis ir dalytis pyragais yra graži priežastis, nes minima pyragų diena. Šią dieną siūlome ne tik kepti, bet ir pardavinėti kepinius draugams, artimiesiems, bendradarbiais, ir gautus pinigus paaukoti labdarai. Juk daug smagiau skanauti pyrago gabalėlį prie puodelio kavos ar arbatos, kai žinote, kad taip padėsite vaikams ar kitiems, kam labiausiai reikia paramos ir pagalbos.

    Skaityti daugiau »
  • Stiklainiuose keptos vištienos šlaunelės | Receptai

     

    Ingredientai

    • vištienos šlaunelės: 10 didesnių šlaunelių (~3,5 - 4 kg)
    • česnakai: 1 galvutės
    • lapeliai: 5-6
    • rupi druska: 35 gramų (kas nėmėgstate sūriau, galite įdėti mažiau)
    • kvepiančių, karčių ir įv.pipirų žirneliais, apelsininių pipirų žiupsnis
    • vanduo: 0,5 stiklinės

    Recepto instrukcijos

    • 1.Pradžioje iš šlaunelių išimame kaulus, mėsą labai smulkiai nesmulkiname, į maždaug 5-6 dalis šlaunelę. Sudedame į didesnį dubenį, nuplauname, pamerkiame į šaltą vandenį bent 60 minučių, nusausina,e, sudedame visus išvardintus ingredientus (česnaką susmulkiname, ne sutraiškome) viską gerai išmaišome, pridengti kokia lėkštute arba išnešame kažkur šaltai iki kitos dienos.
    • 2.Tuomet kitą dieną vėl pamaišius, sudedame į norimos talpos slovikėlius, iš tokio kiekio išeis maždaug 8 puslitrainiai. Labai pilnus neprigrūda,e, per nykščio storumą paliekame nuo viršaus tuščius. Dedame į šaltą orkaitę, nustatome 190 temperatūrą bei kepame maždaug 80 minučių, kol pradeda rausti šlaunelių viršus, tuomet uždedame dangtelius, dar pakaitiname apie 5 minutes bei ištraukus, neatidarant užsukame. Sušąla labai puikūs drebučiai, tinka kelionėms arba svečiams vaišinti, aišku ir savęs nepamirškite! Skanaus!
    Skaityti daugiau »
RSS

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/auna24/domains/butirkiniai.lt/public_html/virus_inc/configas.php on line 14