Užkandis Pekino mozaika – ir gražu, ir neįprastai skanu! - Butirkiniai.LT

Užkandis Pekino mozaika – ir gražu, ir neįprastai skanu!

Tai labai gražu. Ir netikėtai skanu!

 

Salotų pagrindas yra Pekino kopūstas. O užpildas gali būti bet koks – viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Mes siūlome jums beveik vegetarišką variantą.

Sudedamosios dalys

  • 1 galva pekino kopūsto
  • 3-4 skirtingų spalvų paprikos
  • 2 lydyti sūreliai
  • 100 g brynzos sūrio
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 indelis alyvuogių be kauliukų
  • 2-3 česnako skiltys

Paruošimas

1 žingsnis

Sutrinti arba tiesiog sumaišykite sūrelius, brynzą, smulkintą česnaką. Įpilkite grietinės. Išmaišykite.


 

2 žingsnis

Paprikas supjaustykite mažais kubeliais, alyvuoges – griežinėliais. Sudėkite į sūrio masę ir išmaišykite.

3 žingsnis

Perpjaukite pekino kopūstą pusiau.

4 žingsnis

Kiekvieną lapą sutepkite plonu įdaro sluoksniu.

5 žingsnis

Šerdį galima pašalinti arba pašalinus perteklinius lapus, palikti. Tą patį padarykite su kita puse.

6 žingsnis

Abi puses sudėkite kaip buvo ir apvyniokite maisto plėvele. Tą patį galima padaryti ir su puse kopūsto.

7 žingsnis

Įdėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.

8 žingsnis

Prieš patiekdami, supjaustykite porcijomis, apšlakstykite citrinų sultimis.

 

Pasidalinkite šiuo receptu su savo draugais, tegul jie taip pat pabando tai padaryti!

Palikite savo komentara

Komentarai

Bukite pirmas, kuris prakomentuos ši vaizdo iraša.

Susije straipsniai

RSS

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/auna24/domains/butirkiniai.lt/public_html/virus_inc/configas.php on line 14